Home

Nekita 6 maanden

 

 

Hallo, daar ben ik weer eens. 

Jullie zouden me haast niet meer herkennen, ik ben al bijna zo groot als Luna. Ik heb wel grotere oren dan Luna en nu nog een dunnere staart. Op m'n rug heb ik een strook dikkere haren. Ik heb een geweldig mooie kop/hoofd, vinden ze en kijk erg lief en tegelijk ondeugend. Alleen heb ik dan nog wel een puber-figuur, je weet wel, een beetje slungelig, maar pas maar op, ik ren ze allemaal voorbij. Ik mag nu ook regelmatig mee naar het bos en ben voor het eerst het water ingegaan. De eerste keer pootje baden en spetteren, rennen, ravotten en stoeien met andere honden. Dat was echt dikke pret. Ik ben voor niemand bang en vind alle honden een uitdaging om mee te spelen. Daarna ging ik iets verder het water in en oh jee, toen voelde ik geen grond meer en ging maar met m'n voorpoten trappelen. Ik moest het even snappen en vandaag heb ik getoond een echte "waterrakker" te zijn. 

Vrouwtje dacht al weer, dat ik naar de overkant van het meer wou zwemmen, maar toen ze me riep, kwam ik weer rechtsomkeer. Ik haal ook de ballen weer op, liefst die van andere honden. Soms loop ik een eindje mee met m'n hondenvrienden, maar dat is niet de bedoeling geloof ik. Het bos is n groot feest. "De Groene Weelde" heet het en het is een echt hondenbos. Boffen wij even, dat het maar 300 meter bij ons huis vandaan is. 

 

Thuis gaat het ook erg goed, we hebben het erg gezellig met elkaar en met het mooie weer zijn we bijna de hele dag buiten. Vrouwtje is dan ook weer helemaal in d'r sas. Hoeft geen jassen en schoenen aan te trekken en we kunnen zo maar iedere keer lekker naar buiten . 

 

 

 

 

 

 

Luna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mei 2006

Een dagje naar Oma en Fleur

Drie zwarte Labradors samen, dat is echt genieten met elkaar. Nekita, ik dus, mocht voor het eerst mee, nou het is echt feest daar hoor. Eerst leuk kennismaken met Fleur, het leek of ik die al altijd gekend heb en in het park deed ik net of ik alles gewoon al wist. En weet je wat er na het eten gebeurde. We mochten zomaar de pan uitlikken met z'n drien, nu begrijp ik waarom Fleur zo dik is en Oma maar zeggen, dat ze nooit iets extra's krijgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fleur in het midden

 

 

 

 

 

Luna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nou, komen jullie maar !

Oma heeft een verrassing voor jullie, maar eerst even mooi zitten!

Wat gebeurt er hier allemaal? Nog nooit zo iets meegemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier hoop ik gauw nog eens naar toe te gaan.

Het is wel een eindje uit de buurt, 

maar de moeite zeker waard.

 

 

Terug naar Nekita

 

 


Home