Home

Jaarlijkse testen.

 

Jaarlijkse test - 2005

 

Datum: 17 november 2005 Ellen Gehrels

Afgenomen door: Sanne Singer

 

 

Luna maakt een vrolijke en gezonde indruk.

Haar vacht is glanzend, haar nagels op goede lengte en haar gebit is schoon. Zij is goed op gewicht. Haar entingen zijn geldig tot oktober 2006. Een wormkuur is wel raadzaam een keer te herhalen.

Jij geeft aan tevreden te zijn over het werk dat zij voor jou doet.

Je hebt haar een hoop extra aangeleerd en gebruikt Luna optimaal. Dit is ook goed te merken, zij werk netjes en geroutineerd en heeft er nog steeds veel plezier in. Er zijn geen vaardigheden die jij niet meer gebruikt.

Het volgen gaat buiten keurig.

Jullie werken goed samen, Luna wacht keurig op een opdracht alvorens zij in actie komt. Anticipeert niet te snel op situaties, maar heeft geduld en reageert op de aanwijzingen.

Een klein puntje om op te letten voor jou is datje de commando's niet te vaak herhaald. Het wordt dan een spelletje wie de langste adem heeft en op de lange duur zal de hond steeds langer wachten voor zij in actie komt.

Eerst contact maken met Luna, als er oogcontact is, het commando geven, reageert zij niet of doet ze of haar neus bloed, geef jij haar een 'helaas pindakaas' en maakt er verder geen woorden meer aan vuil. Dan heeft zij pech.

Als je een snel reagerende hond wil, mag zij geen succes hebben met niet reageren. Dit is een aandachtspuntje.

Verder was het mooi om jullie weer samen te zien. En te zien wat Luna allemaal heeft bijgeleerd en fijn om te zien dat jij zoveel plezier en hulp van haar hebt.

Jij hebt met vlag en wimpel je status verdiend. Hou het vast!!!

 

Sanne Singer

Terug naar Lucky LunaHome